site stats

Druzina tednik

Webtednik družina - izbrane novice na Najdi.si. Preverite najbolj aktualne novice slovenskih medijev in prebrskajte največji arhiv novic. Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Tednik Družina Arhiv oddaj / polni pogled - Exodus

WebSlovenski katoliški tednik Družina te dni praznuje 70. obletnico izhajanja. 7. maja 1952 je namreč na Goriškem izšla prva številka tednika. Za Družino stoji 60 zaposlenih in 300... Web13 dic 2024 · Z vrtnarsko dejavnostjo se je prva v družini pred 55 leti začela ukvarjati mama Jožica, mož Franc in oba otroka, Franci in Simona, so ji ves čas pomagali pri delu. Franci in Simona sta na vrtnariji začela pomagati kot osnovnošolca. Njuno „študentsko“ delo na domači vrtnariji je vključevalo tudi prodajo smrečic na tržnici. cheap adsl sydney https://amgsgz.com

AddThis Utility Frame - Štajerski tednik

WebDruzina.si Today at 3:02 AM 74-letni podjetnik Wim Annen v provinci Gelderland kupuje zapuščene ... cerkve različnih denominacij, da bi jih ohranil pred nesakralno rabo in jih … WebTiskani izvod tednika Družina vsak teden po pošti (52 številk letno). Tiskani izvod priloge Naša družina vsak teden po pošti (52 številk letno). Tiskani izvod priloge Slovenski čas … Webdruzhina, in early Rus, a prince’s retinue, which helped him to administer his principality and constituted the area’s military force. The first druzhinniki (members of a druzhina) in Rus … cheap adsl uk

Druzina.si Ljubljana - Facebook

Category:Družina media - YouTube

Tags:Druzina tednik

Druzina tednik

Papež duhovniku, avtorju knjižnih uspešnic: »Tudi to je …

WebDružina (meaning Family in English) is a Slovenian weekly Roman Catholic magazine.. History and profile. Družina was launched as a biweekly magazine in 1952; since 1998 there has also been an online version. Its publisher is the Roman Catholic Church in Slovenia. The magazine later began to be published weekly. At the beginning of the 2000s Družina … WebSpletna stran, tednik, knjige, revije in galerijawww.druzina.si. Druzina.si, Ljubljana, Slovenia. 9,596 likes · 1,339 talking about this. Spletna stran, tednik, knjige, revije in galerijawww.druzina.si. Druzina.si Ljubljana.

Druzina tednik

Did you know?

Web9 apr 2024 · Po jutranji velikonočni maši na Trgu svetega Petra je papež Frančišek podelil velikonočno poslanico in blagoslovil »Urbi et Orbi«. Ob poudarjanju veselega upanja, ki ga prinaša Kristusovo vstajenje, papež spodbuja vse, naj znova odkrijejo užitke na svoji življenjski poti v služenju Bogu, delu za mir in pomoči našim bratom in sestram v svetu, ki … Web14 apr 2024 · »Tudi to je evangelizacija,« je bil spontan odziv papeža Frančiška, ko je pred dnevi v rokah držal najnovejši roman tega duhovnika in pisatelja.

Web6 nov 2024 · Intervju ministra za zunanje zadeve dr. Anžeta Logarja za tednik Družina. Veleposlaništvo Republike Slovenije pri Svetem sedežu Vatikan. Že okoliščine … WebVljudno vas vabimo na sedmi koncert Sakralnega abonmaja, na katerem bomo prisluhnili bogati koralni dediščini ženskih samostanov, povezanih s slovenskim prostorom.

WebTednik Družina je medij z najdaljšo tradicijo – skoraj 70 let neprekinjenega izhajanja. Na trgu smo uspešno prisotni že od leta 1952. Vsaka številka tednika ima prilogo Naša … Web23 mar 2024 · Slovenski katoliški tednik Družina, ki letos obeležuje 70 let izhajanja je začel izhajati 7. maja 1952 kot verski list Apostolske administrature za Goriško. Leta 1973 je Družina iz štirinajstdnevnika postala tednik. Na Družini pravijo, da so bili nekoč glas tistih, ki bi sicer ostali utišani.

WebPtujske seje: Brez kritik in mnenj, samo dvigovanje rok. Ptujski mestni svet deluje kot robotizirano politično telo, sprogramiran na način, da svetniki vsebine potrjujejo brez razprave ali kritične distance. Njihova neaktivnost na seji daje občutek, kot da jih vodi umetna inteligenca.

Web9 gen 2024 · Un film con Matej Rajk, Nia Kastelec, Barbara Kastelec, Alenka Rajk, Boris Rajk, Mitja Rajk . Cast completo Genere Documentario - Slovenia, Austria , 2024 , durata … cheap adopt me storeWebPrimer: Roman Kuhar proti novinarki Barbari Kastelec, tednik Družina. Roman Kuhar je na NČR vložil pritožbo, v kateri trdi, da je Barbara Kastelec, novinarka tednika Družina, v komentarju »Modernejša definicija družine«, ki je bil objavljen v 29. številki tednika Družina 19. julija 2009, kršila 1., 7. in 23. člen Kodeksa novinarjev ... cut by rusty metalWebDruzina.si Today at 3:02 AM 74-letni podjetnik Wim Annen v provinci Gelderland kupuje zapuščene ... cerkve različnih denominacij, da bi jih ohranil pred nesakralno rabo in jih ohranil odprte. cut by us priceWeb7 mag 2024 · 66-letnica izhajanja tednika Družina. Tednik Družina obeležuje 66. obletnico. 7. maja 1952 je namreč izšla prva številka tega časopisa. Iz verskega tednika z omejenim številom strani se je razvila v kakovosten tednik, ki redno izhaja na 32 straneh. Rojstni dan so včeraj slovesno praznovali v Murski Soboti, kjer je mašo daroval škof ... cheap adu homeshttp://druzina.izdelava.si/tednik cheap adu in californiaWeb5 apr 2024 · Tednik Družina je osrednji katoliški tednik v Sloveniji. Začetki segajo v leto 1952, ko je izhajal kot list goriške administrature, nato pa kmalu postal vseslovenski … Tednik DRUŽINA je bila najprej list goriške administrature, ki pa je kmalu prerastel v … Osmrtnice - Tednik Družina Družina – vsak dan s teboj Kontakt: Tel: 07/ 38 44 433. Tel: 051/ 222 118. e-naslov: … O podjetju. Dobrodošli na naših spletnih straneh. Družina d.o.o. je medijska, … Knjižno Uredništvo - Tednik Družina Družina – vsak dan s teboj Tednik Družina je medij z najdaljšo tradicijo – skoraj 70 let neprekinjenega izhajanja. … Cerkvene Informacije - Tednik Družina Družina – vsak dan s teboj Galerija Družina. Galerija Družina ima prostore v Ljubljani, Krekov trg 1. Svoja … cheap adsl modemsWeb4 mag 2024 · 29. aprila je bil v prilogi tednika Družina Slovenski čas objavljen intervju s predsednikom vlade Janezom Janšo. Pogovor je bil opravljen v času, ko je bil za nami peti teden ukrepov za zajezitev koronavirusa in ko se že kažejo pozitivni učinki vladnih ukrepov Predsednik vlade je v pogovoru za Družino med drugim dejal, da … cut by the yard